Wie zijn wij

Visie

Een eiken houten vloer is geen dagelijkse investering. TVR vloeren biedt vloeren aan van hoogwaardige kwaliteit. Uw wensen in combinatie met ons advies zorgt voor een vloer waar u eindeloos van kunt genieten. Gedurende dit proces zijn er enkele bepalende aspecten, namelijk:

  • De kwaliteit die wij te bieden hebben en die u voor ogen heeft;
  • Ons ruim assortiment waar u uit kunt kiezen;
  • Het gevoel dat u overhoud na de samenwerking met TVR vloeren.

Een bewuste vloerkeuze is een meerwaarde voor uw huis!

Kracht en onderscheidendheid

TVR Vloeren is een jonge onderneming die zijn bedrijfsactiviteiten voornamelijk uitvoert op afspraak. Mede hierdoor kunnen wij ons assortiment tegen scherpe tarieven aanbieden. Op deze manier is TVR vloeren toegankelijk voor een breder klantsegment. TVR Vloeren is tevens betrokken bij het gehele ontwikkelingsproces, van boom tot vloer. Hierdoor kunnen wij de kwaliteit en lagere kosten waarborgen. Bekijk het proces “van boomstam tot vloer”.

De basis van TVR Vloeren bestaat uit het aanbod van actuele partijen (=restantpartijen). Dit zijn nieuwe vloeren welke in kavels worden aangeboden tegen scherpe tarieven. Voldoen de actuele kavels niet aan uw hoeveelheden, wij zijn te allen tijde in staat om de voor u gewenste partijgrootte samen te stellen. Komt u in ons actuele aanbod niet de juiste kleur of structuur tegen? TVR vloeren biedt doorgaans onbehandelde partijen aan waarmee uw gewenste vloer kan worden gerealiseerd.

Unieke productie

Komt u uw droomvloer niet tegen in ons actuele aanbod? Wij zijn in staat om een vloer te produceren, geheel naar uw wensen. Ga naar ons assortiment voor alle mogelijkheden. Heeft u idee├źn die niet zichtbaar zijn op de website, neem contact met ons op: Niets gaat ons te ver!

Bekijk ons assortiment

Tot ziens bij TVR Vloeren!