Home PageAssortimentSoorten / Patronen

Soorten / Patronen

Massieve vloerdelen
Een houten vloerdeel bestaat in dit geval uit één laag (massief) eiken. Deze laag/vloerdeel heeft een dikte van 15 of 20 mm. De parketvloeren worden zowel met als zonder velling geproduceerd.

‘In Between vloeren’
In Between parketvloeren zijn samengestelde ofwel gelaagde eiken vloerdelen met een dikte van 15 of 20 mm. Hierbij zijn de houten vloerdelen opgebouwd uit een zeer hoogwaardige berken multiplex drager, met daarop verlijmd een eiken toplaag. De In Between parket vloeren zijn leverbaar in 15 mm dikte (met een 4 mm eiken toplaag) of 20 mm dikte (met een eiken toplaag van 6 mm). Ook deze parket soort is zowel leverbaar met als zonder microvelling.

Voor uw vloerverwarming!
Houten vloeren en vloerverwarming is zoals gezegd prima mogelijk. TVR Vloeren heeft “in-between” parketvloeren in het assortiment. Dit zijn eiken vloerdelen in een gelaagde vorm, welke uitstekend mogelijk zijn in combinatie met vloerverwarming. Een gelaagde parketvloer heeft een eiken toplaag van 4 of 6 mm welke verlijmd is op hoogwaardig berken multiplex. Hierdoor ontstaat een zeer stabiel geheel waardoor het uitstekend is toe te passen op vloerverwarming. Echter voor juiste toepassing van parket en vloerverwarming dient wel aan een aantal voorwaarden te worden voldaan. De dikte, het warmte-isolerend vermogen en de legmethode van de parketvloer beïnvloeden namelijk het rendement en effect van uw vloerverwarming.

Speciale patronen

Hongaarse punt
hongaarse punt

Visgraad
visgraat

Wilt u meer weten over soorten en patronen?

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken, we staan u graag te woord.

Ga naar de contact pagina